MT5 platform

MT5 ®, den nye generation af High Security cylinder platform, er Mul-T-Lock nyeste svar på behov og ønsker hos millioner af kunder over hele verden. Gennem at lytte til vores markeder, og udnytte årtiers knowhow og innovation, har vi skabt en avanceret løsning - designet til at imødekomme det stigende sikringsbehov hos det 21. århundredes forbrugere.

 

Den nye MT5 platform omfatter flere låsemekanismer:

1. En ny konfiguration af Mul-T-Lock teleskopisk pin teknologi (MT5 ®)

2. En ny patenteret Alpha Springfjeder, et mobilt element placeret på spidsen af nøglen, der udløser en særlig spærremekaniske i cylinderen når nøglen er i sin korrekte position

3. Adgangsbegrænsninger igennem forskellige varierende notgange i nøgler og cylindre

 

Derudover kræver nøgleskæring en dedikeret computerstyret nøgleskæremaskine KC5 der sammen med et særligt systemberegningsprogram kan skære systemnøgler eller præsentation af et ID kort hvor magnetstriben skal køres igennem KC5 nøgleskæremaskinen.
Disse forhold giver millioner af mulige kombination og samtidig en meget høj sikkerhed imod utilsigtet kopiering af nøgler

 

MT5 er testet efter hårdeste internationale standarder, Europæisk EN1303, SKG og Israelsk standard, mv. og er i 2012 blevet registreret hos Forsikring & Pension i Danmark i den højeste klasse (Grade 2-6)

 

MT5 CylinderSikkerhedskort